Neobična situacija u Bačkoj Palanci u subotu uveče.

Fudbaleri Proletera iz Novog Sada nisu mogli da igraju na svom terenu zbog obnove travnjaka “Karađorđa”, pa su dočekali Voždovac na stadionu “Slavko Maletin Vava”, u domu OFK Bačke.

Njihov večerašnji gost bio je FK Voždovac, koji je došao na utakmicu sa garniturom dresova koja je bila slične boje kao oprema domaćina. I tu je nastao problem.

S obzirom na to da sa sobom nisu imali rezervne, adekvatne dresove, “zmajevi” iz Beograda obukli su opremu OFK Bačke, eliminisane iz Superlige prošle sezone. I malo je nedostajalo da im donese sreću.

Proleter – Voždovac 2:2 (0:0)

Voždovčani su u plavoj opremi kao na slici postigli dva gola i najavili svoju pobedu, koja se ipak nije dogodila. Strelci su bili iskusni centarfor Aleksandar Jevtić u 59. minutu i mladi centralni vezista Jovan Nišić u 64…

Međutim, Novosađani su izjednačili u samo tri minuta (od 74. do 77), pogocima bivšeg đaka Vojvodine Uroša Stamenića i Miloša Mirosavljeva, povratnika sa pozajmice u kazahstanskom Irtišu.

Posle burnih dvadeset minuta, očekivalo se još pogodaka u završnici, ali ih nije bilo, pa su obe ekipe propustile šansu da ostvare prvu pobedu u sezoni, nakon poraza u uvodnom kolu.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here