Baja pravi lom među zemljacima

0

 

Turneju je započeo u petak na posećenom koncertu u Srpskom centru u Madingtonu. Dan kasnije u subotu, napravio je, kako kaže, "lom" u Sidneju. Umor od puta gotovo da se nije ni primetio, kada je Baja u nedelju sa orkestrom Siniše Tufegdžića izašao u salu Springvejl Taun hola u Melburnu.
 

Obećanje publici

Zašto je ovoliko dugo odugovlačio sa posetom Australiji?
– Dešavalo mi se mnogo stvari, kako na privatnom tako i na poslovnom planu. Ipak je teško prelomiti i odlučiti se da se iz daleke Evrope krene u Australiju. Zbog ovako dugog odsustva, obećavam publici da ću dati sve od sebe – ističe Baja pred koncerte u Adelejdu i Brizbejnu.

 

"Imam razloga da budem srećan, doživeo sam euforičan prijem od naših zemljaka u Australiji. Lepa je Australija, naši ljudi su se snašli ovde, žive svoje živote i baš mi je drago što su uspeli u ovoj zemlji. Ipak, najdragocenije mi je što znam da u ovoj dalekoj zemlji imam publiku koja mi je ostala verna i podržava me", kaže Baja.

Poznati pevač ovde, pored velikog broja zemljaka, obožavalaca, ima i veliki broj starih prijatelja.

 

"Drago mi je da sam ponovo sa obožavaocima, ali i prijateljima i familijom koja živi u Australiji. Naravno da bih voleo da ih sretnem u zavičaju, ali kada nismo tamo, onda nam je i ovo neka vrsta zavičaja", ističe Baja.

Nedeljko Bajić je svojim poznatim pesmama, ali i svojom neposrednošću, razgalio svoje obožavaoce. Posebno su se obožavateljke borile da bi se sa njim slikale, ali i zajedno pevale.

 

 

"Na koncertima sam primetio dosta lepog sveta i atmosferu kakva se samo može poželeti, publika je pevala sa mnom. U Sidneju je bio "lom", zaista veličanstveno, baš onako kako sam priželjkivao pred svoj dolazak. U Pertu predivan prijem. Ipak, publika je ta koja odlučuje da li je neko zaslužio da bude na estradi", kaže Nedeljko Bajić.

 

"Iskreno, osim Bogu koji mi je podario talenat, publika je ta kojoj sve dugujem za ono što sam postigao", iskren je Nedeljko.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here