EPA-EFE/JIM LO SCALZO
Džo Bajden

Američki novinar Taker Karlson u svojoj emisiji “Pitajte Takera” prokomentarisao je zdravstveno stanje predsednika Džozefa Bajdena.

Jedan od njegovih gledalaca ga je pitao “koliko će Bajden izdržati i da li će umreti kao predsednik”, na šta je Karlson odgovorio da veruje da je “pravi protivnik u ovom slučaju konačna priroda ljudskog života”.

– Bajden se bliži kraju, umire u realnom vremenu pred nama. Dakle, pitanje je zapravo koliko dugo mogu da održavaju šaradu i podupiru njegovo telo. I ne mogu da zamislim da će to trajati mnogo posle sledećih izbora, bez obzira da li će pobediti ili ne – kazao je Karlson.

Osim toga, Karlson je dodao da Bajden nije bitan za Demokratsku stranku, koja ga koristi samo kao “oruđe”.

– Nikome zaista nije stalo do Bajdena. Verovatno je i meni važniji nego njegovoj sopstvenoj partiji – ukazao je.

Naime, američki predsednik se čudno ponašao tokom samita G7 održanog ove nedelje u Italiji, što je izazvalo zabrinutost među njegovim saputnicima.

Diplomatski izvor je za “Njujork post” rekao da 81-godišnji predsednik nije bio koncentrisan tokom debata, a prvog dana sastanka njegove javne greške su mnoge osramotile.

– To je najgore stanje u kojem je Bajden ikada bio – ocenio je izvor.

2 COMMENTS

 1. Bajden i otpusteni novinarcic Taker: pa i slepci znaju da je Taker Donaldov igrac.
  Ova dva starca i Bajden i tri godine mladju Trump trebaju da pecaju ribu, igraju golfa i posecuju malo cesce doktore.

 2. NIŠTA RUSOFILI BLEBETANJEM NEĆETE PROMENITI!!!SRBIJA JE U EVROPI U EU MEĐU SVOJIMA!!!
  ŽIVELA AMERIKA, EVROPSKA UNIJA, SRBIJA I UKRAJINA U EU!
  ISTINA SE NE MOŽE MENJATI, ONA JE UVEK ISTA.
  MI SRBI SMO U EU! SVI SRBI ZNAJU, EVROPA JE NAŠA KUĆA, U TO NEMA SUMNJE A I MI SRBI SMO NJENI UKUĆANI.
  SRBIJA JE NA ZAPADU, U EVROPI, U EU, MEĐU SVOJIMA, SVOJOM BRAĆOM ! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ… EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE NAŠ ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI UNIŠTAVAJUĆI (CEPAJUĆI) NAŠE ZAPADNE EVRE I DOLARE A TRAŽITI PLATU U RUBLJAMA I JUANIMA, TRAŽITI POSAO NA ISTOKU U rUSIJI I kINI I NARAVNO sEVERNOJ kOREJI, GDE SE RADNIČKA PRAVA VEOMA POŠTUJU. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO,OD AUTOMOBILA,GARDEROBE, TEHNIKE,,,, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. PATRIOTE, POZOVITE ROĐAKE PATRIOTE DA SA NAŠEG ZAPADA IDU DA RADE NA ISTOK, DA SE KOD NAS NE MUČE RADEĆI ZA BEZVREDNE PRLJAVE EVRE I DOLARE I DA VIŠE DOPRINOSE VOLJENOM ISTOKU…ŽIVELA EVROPSKA NATO UKRAJINA!!! USKORO SAMO EVRO I U SRBIJI!!!

  NE MOŽEMO MI SRBI DA ODNESEMO SRBIJU SA ZAPADA IZ EVROPE I EU NA ISTOK ALI MOŽE DA SE ODSELI (ODNESE SEBE) ONAJ KOME SE TO NE SVIĐA!!! SRBIJA JE SRCE EVROPE! ŽIVELA EVROPSKA SRBIJA!!!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here