Trener košarkaša Igokee Dragan Bajić izjavio je da je Partizan tim koji uvek treba da se poštuje.

Partizan i Igokea sutra od 19 sati u 18. kolu ABA lige igraju u Beogradu.

– Očekuje nas gostovanje ekipi Partizana, ovo nam je treća utakmica u 5-6 dana. Ono čega se ja plašim kao trener je sigurno zamor ekipe. Potrudićemo se da se što bolje oporavimo i što bolje spremimo u ovom kratkom periodu za Partizan. Partizan je tim koji uvek moraš respektovati i s poštovanjem ući u svaku utakmicu – rekao je Bajić za sajt ABA lige.

Igokea ima skor 13-3 i drži drugu poziciju na tabeli, a dok je ekipa Saše Filipovskog na sedmom mestu sa sedam pobeda i devet poraza.

– Oni jesu rezultatski u nekakvoj krizi pogotovo kada je ABA liga u pitanju, međutim radi se o jednoj dobroj ekipi i reaspekt mom kolegi Filipovskom koji se trudi i radi da taj tim podigne na jedan viši nivo. Poslednja utakmica protiv Lokomotive je pokazala određenu dozu karaktera pogotovo u drugom poluvremenu gde su i dobili tu utakmicu. Primetio sam taj odbrambeni deo gde su bili dosta agresivni, nisu dozvolili ekipi Lokomotive da se razigra i sigurno da ćemo kroz te analize morati da se što bolje spremimo da se prilagodimo toj čvrstini kada je u pitanju odbrana Partizana – rekao je Bajić.

– Napadački imaju sigurno jako kvalitetnih igrača, dosta opcija kada je spoljna linija u pitanju i kada je unutrašnja linija u pitanju. Mi ćemo morati uložiti napor i nadati se da Partizan ne bude u nekom ritmu da bi pokušali iskoristiti neku šansu i ako nam se ukaže da slavimo u Beogradu – zaključio je Bajić.

Košarkaš Igokee Džeki Karmajkl očekuje težak susret u Beogradu.

– Ja sam zadovoljan kako se sezona odvija, nalazimo se na odličnoj poziciji u ABA ligi i igramo dobro. Naš momentum u drugom dijelu sezone je odličan i u dobroj smo formi. Gostujemo kod Partizana u Beogradu i biće to teška utakmica, gledao sam njihovu utakmicu sa Lokomotivom gde su odigrali odlično. Mi znamo da moramo da odigramo najbolje, moramo biti borbeni kao tim, odgovoriti izazovu jer mi želimo sezonu da završimo u vrhu tabele – poručio je Karmajkl.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here