Lična arhiva
Dogodine i veće slavlje: Članovi MK Vukovi

Moto klub Vukovi iz Frauenfelda nedavno je organizovao tradicionalnu porodičnu večeru za svoje članove kojom se obeležava kraj kalendarske godine. Kao i prethodnih godina, sve je priređeno u prostorijama Srpskog demokratskog kluba u Minhvilenu, a na večeru i druženje pozvani su i gosti iz bratskih klubova Serbian bajkersi iz Murija i Moto kluba Orlovi iz St. Galena, koji su se rado odazvali pozovu. Na druženju uz poštovanje propisanih mera bilo je oko 60 osoba.

Bojan Peranović, predsednik Vukova iz Frauenfelda kaže za “Vesti” da su se svi dobro proveli uz bogatu trpezu i dobru muziku.

– Naravno uz sve pohvale i Gordanu Krajišniku, predsedniku SDK, koji je sve pripremio da bi se mi lepo proveli. Malo nas je sprečila korona da okupimo u još većem broju. Nisu mogli svi članovi da dođu, a morali smo da se se pridržavamo kovid mera i imamo ograničen broj ljudi i u većim prostorijama – navodi Peranović.

Potpredsednik Dragan Đokić dodaje da su sve sproveli prema propisima kako nalažu švajcarske vlasti, uz naravno obavezan negativan test.

– To je bilo tako ove godine, ali se nadamo da ćemo sledeće godine iskoreniti nekako ovaj virus i da ćemo moći da se sastajemo i družimo uz mnogo veći broj članova i bez ikakvih kovid i sličnih mera – optimista je Peranović.

On u ime kluba zahvaljuje prijateljima iz Serbijan bajkersa i Orlova koji su bili dragi gosti i uveličali druženje Vukova.

– Takođe, koristim priliku da svim čitaocima i saradnicima “Vesti” i svim našim ljudima poželim srećnu i veselu Novu godinu i da u zdravlju provedu Božić i sve ostale praznike – poručio je Bojan Peranović.