Bajković: Uspeli smo da malo usrećimo narod!

0

Boban Bajković

"Dočekao sam i ja ovo. Uspeli smo koliko toliko da usrećimo narod posle tragedije koja nam se dogodila. Sada i da umrem, bio bih najsrećniji na svetu", rekao je Bajković novinarima na stadionu Zvezde.

 

Bajković najavio da će na kraju sezone napustiti klub.

"Da nisam dobio dete… gde da odem, srce i duša će mi biti u Zvezdi. Ima ovde ko da me zameni, tu su Predrag Rajković i Miloš Vesić, verovatno čak i bolje. Sigurno ne po srcu, ali po kvalitetu verovatno", kazao je Bajković.

 

Zvezda je osvojila prvu titulu prvaka posle šestogodišnje dominacije Partizana.

"Neka sad oni imaju malo taj post", dodao je Bajković.

 

Crveno-beli su obezbedili titulu šampiona pošto su na svom stadionu pobedili OFK Beograd sa 4:2 u 29. kolu Super lige Srbije. Zvezda je tako osvojila 26. titulu prvaka države u istoriji kluba.

"Ovo mi je najsrećniji dan u karijeri. Osvojili smo titulu koju smo dugo čekali i nadam se da se neće zadržati samo na tome. Svašta smo prošli u ovih godinu dana i zbog toga nam ovo još više znači", rekao je Darko Lazović.

 

Igrač sredine terena Miloš Ninković naveo je da bi mu ovo bila najgora sezona u karijeri da crveno-beli nisu osvojili titulu.

"Da nisam osvojio titulu, ovo bi mi bila najgora sezona u karijeri. Uz odlazak na Svetsko prvenstvo, ovo je najlepše, ali ovo (titula sa Zvezdom) svakako ima prednost. Nisam bacio godinu dana", rekao je Ninković novinarima.

 

On je kazao i da bi sigurno napustio klub da nije osvojio titulu.

"Da nisam uzeo titulu sigurno bih otišao odmah, a ovako ću prvo da proslavim, pa ću da sednem s upravom da razgovaram i zajedno ćemo doneti odluku", naveo je Ninković.

 

Crvena zvezda u sredu u poslednjem kolu Super lige Srbije gostuje Vojvodini u Novom Sadu.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here