Printscreen
Baka Prase

Domaći mediji nedeljama unazad pisali su kako se Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, peselio iz Srbije zbog smrti mlade jutjuberke Kristine Kike Đukić.

On je sada ove navode potvrdio na svom Instagram profilu.

– Objasniću sve u videu, gde sam se preselio i šta ću raditi u budućnosti – istakao je Bogdan.

Podsetimo, Baka Prase je nedavno sa suzama u očima ispričao svoju stranu priče i priznao je da, kada su mu javili da se Kika ubila, pomislio da je on kriv zbog prozivki koje je izneo na njen račun 2019. godine.

– Za ovo dešavanje sam saznao među prvima, jer su njeni prijatelji mene zvali i rekli mi da će me javno podržati istinom o celom događaju, ali ja sam odbio jer ne želim ja da budem žrtva. Krivo mi je zbog toga što se desilo. Krivo mi je što nisam objavio da smo se pomirili i da smo postali prijatelji. Krivo mi je jer ljudi ne znaju razlog, a upiru prstom, ne daju mrtvima mir i poštovanje da bi skupili nekoliko lajkova, pregleda, šerova i moralnih poena, da bi ispunili svoju želju za osvetom, i to sve na najružniji mogući način – napisao je on.

– Ja neću biti taj koji će objaviti razlog i način njenog dela, koji su mi saopšteni sinoć, da bih probao da “operem” svoje ime, iz poštovanja prema njoj. Ako to bude razlog zbog kog će neko da me mrzi, to mi je skroz ok – dodao je jutjuber tada.

Podsećanja radi, Bogdan Ilić je dao izjavu u odeljenju za Viskotehnološki kriminal MUP o svim poznatim okolnostima u vezi sa smrću Kristine Đukić, koja je koristila nadimak Kika na društvenim mrežama.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here