Printscreen
Baka Prase

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, platio je veliki ceh zbog svoje bahatosti, pa je ostao bez još jednog automobila. Ovoga puta policija mu je zaplenila “lamborgini”, koji je bio nepropisno parkiran, a dobio je i prekršajnu prijavu.

Interventna jedinica policije zatekla je prošlog utorka jutjuberovog ljubimca nepropisno parkiranog na obeleženom pešačkom prelazu u Ulici Jove Ilića na Voždovcu. Zbog činjenice da je automobil registrovan u inostranstvu, kao i da je bez prisustva vlasnika i da ga je vozila osoba koja ima stalno prebivalište u Srbiji, odnosno Bogdan Ilić, protiv njega je podneta odgovarajuća prekršajna prijava. Iz istih razloga vozilo je do daljeg oduzeto jutjuberu, zbog policijskih provera i sumnje u carinski prekršaj.

Podsetimo, dan ranije, u ponedeljak, Bogdanu je privremeno oduzet automobil “porše kajen”, koji je takođe bio u carinskom prekršaju. Njega je, dok je bio u kolima sa drugom, jutjuberom Čodom, zaustavio policijski presretač u Ulici Omladinskih brigada na Novom Beogradu, a nakon provere je priveden. Automobil je odvezla služba Parking servisa, a dok je razgovarao s policijom na ulici, Baka se snimao i to objavljivao na Instagramu.

On se sada i zvanično oglasio povodom nedavnih događaja i objasnio razloge zašto se nije oglašavao i razloge povlačenja sa jutjuba i ostalih mreža na kojima je veoma aktivan.

Baka je napisao na svom profilu da razume ovu medijsku pompu oko nedavnih događaja i da se plaši šta će se dalje dešavati jer je stvar veoma ozbiljna ali takođe potrudiće se da o svemu obaveštava svoje fanove. Jutjuber je takođe napisao i da se oprašta od svoje majke u slučaju da završi u zatvoru.

 

 

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime