Bakin ajvar – pravi i originalan

0

Maestral AG već godinama slovi za jednog od najvećih distributera naših proizvoda u Švajcarskoj, pa i u Evropi. U veleprodajnom centru u Ditikonu (Giešenstraše 11, 8953 Dietikon) na raspolaganju je najkvalitetnija prehrambena roba sa prostora bivše Jugoslavije poput ćevapčića, pljeskavica, pršute, turšija, paprike, sira, maslinovog ulja, salata, bureka, kore za pitu, kekseva, čokolada, bombona, supa, vina, žestokih pića, piva, vode, začina i dr., kao i oprema za partdž-cervise, po izuzetno povoljnim cenama.
Osim proizvoda drugih proizvođača, "Maestral" je uspešno pokrenuo i liniju sopstvenih proizvoda najvišeg kvaliteta, a jedan od njih je domaći DONA "BAKIN AJVAR", koji je po domaćem recepu napravljen od najkvalitetnijih paprika poreklom iz Makedonije. Kao glavni sastojak ovog ajvara se koriste isključivo probrane sveže i na suncu sazrele paprike i patlidžan. Paprike se na tradicionalan način isprže, oljušte i oslobode semena, a nakon toga se pod stalnim mešanjem sa nešto ulja dugo kuvaju sve dok se ne napravi jedna homogena masa, što obično traje i više sati. Važno je napomenuti da se kao začin koriste samo so i biber.
Ovaj domaći ajvar je ukusan prilog ćevapčićima, jagnjetini, piletini, prženom povrću, a odličan je i kao namaz na hleb. Hermetički zatvoren, ostaje svež 2 godine, a pakovan je u staklenim teglama od po 360 g, 550 g ili 720 g.
Za nabavku ovog ajvara i ostalih proizvoda "Maestral AG" klijentima je na raspolaganju veleprodajni centar u Dietikonu, mogućnost narudžbine na telefon ++41 (0) 44 / 743 82 00, kao i kontakt adresa info@maestral.ch.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here