Balak: Neka niko ne misli da će biti lako

0

Fudbaleri Nemačke će u Južnoj Africi igrati u okviru Grupe B zajedno sa reprezentacijama Srbije, Gane i Australije.

 

"Dobili smo tešku grupu, sa veoma fizički jakim rivalima. Moraćemo da zapnemo od prve utakmice kako bismo uspeli da prođemo dalje. Verujem da niko u Nemačkoj ne misli kako smo dobili laku grupu", rekao je Balak.

 

Fudbaler Čelsija je dodao da Nemci nemaju osnova da razmišljaju o plasmanu u samu završnicu Mundijala i eventualnoj borbi za titulu prvaka sveta.

 

"Ne igramo dobro u kontinuitetu i nemamo dovoljno kvalitetnih fudbalera, što je neophodno da bi se na šampionat sveta otišlo sa velikim ambicijama. Mnogo utakmica smo odigrali slabo, naročito prijateljskih, da bismo sada pričali kako smo svetska klasa i kako možemo svakoga da pobedimo. Nemamo dovoljno kvalitetnih fudbalera, a to je neophodno kako bi mogli da se nadamo visokom plasmanu. Iskreno, o eventualnom finalu i tituli šampiona sveta niko u našem timu ne razmišlja", dodao je Mihael Balak.

 

Nemačka je tri puta bila prvak sveta (1954, 1974, 1990), a još četiri puta je igrala u finalima Mundijala (1966, 1982,1986, 2002). Interesantno, Nemci od 1954. godine nikada nisu ispadali pre četvrtfinala svetskog prvenstva.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here