Pixabay

Svaka žena koja želi da usvoji vrhunski francuski stil, treba da poseduje par baletanki.

Ovaj bezvremenski dizajn vratio se u modu vrlo dinamično ove sezone, u mnogim varijacijama koje savršeno kombinuju klasičnu estetiku sa modernim dodirima. Sve što treba da uradite je da pronađete onaj koji vam odgovara i uskladite ga sa pravim komadima.

Da biste postigli savršen rezultat i impresionirali svojim izgledom, nastavite da čitate i otkrijte sve što treba da znate o najzanimljivijim kombinacijama.

Teksas pantalone

Bezvremenske i moderne farmerke prvi su komad koji morate kombinovati sa baletankama kako biste stvorili svoj ultimativni casual šik izgled tokom celog dana. U stvari, ako ga upotpunite belom košuljom, predstavićete outfit koji bi moderna Francuskinja definitivno nosila. Ako želite dati moderniju verziju svom stajlingu, odaberite top sa puff rukavima. Što se tiče dizajna vaših cipela, par u intenzivnijim nijansama je odličan izbor.

Kratka dužina

Već smo počeli da odbrojavamo dane do leta, a to znači da će se pojaviti sve više i više kratke odeće poput bermuda, šortseva i suknji. Kada biramo kraće dizajne, cilj nam je da istaknemo noge i učinimo da izgledaju oblikovano i impresivno. Par baletanki će vam pomoći da postignete željeni rezultat. Tokom prohladnih dana, možete kombinovati šorts sa velikim blejzerom. Upotpunite stajling verzijama sa oštrim vrhom koje stvaraju iluziju da je noga još duža.

Haljina

Vrhunski komad, ne samo leta već i cele godine. Postoji širok izbor dizajna koji zadovoljavaju sve ukuse. Oni koji žele da kreiraju izgled zasnovan na udobnosti, definitivno moraju uskladiti svoju haljinu sa baletankama. Da biste kreirali zabavniji i razigraniji izgled, odaberite haljinu u jarkim bojama ili sa ekscentričnim i šarenim uzorcima zajedno sa neutralnim baletankama poput modela u bež boji.

Suknje

Suknje su neophodne za letnju sezonu, pa ako ih niste dodali u svoju kolekciju, vreme je da to učinite. Kreirajte moderan i udoban stajling kombinujući midi ili maksi suknju sa vašim baletankama.

Kombinezon

Jednodelni predmeti uvek će vam pomoći da u nekoliko minuta kreirate elegantan stajling bez imalo napora. Kombinezoni zauzimaju jedno od prvih mesta u ovoj kategoriji. Predlažemo vam da odaberete modele u neutralnim bojama, kaki ili bež kombinezone i kombinujete ih sa odgovarajućim baletankama.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here