Promo
Baletska predstava Kabare na Sava Promenadi

Baletski umetnici Narodnog pozorišta izvešće u četvrtak, 5. septembra sa početkom u 21 čas predstavu pod nazivom „Kabare“, na kaskadnoj terasi između Starog savskog mosta i stambene zgrade BW Residences, a u organizaciji Društva starosedelaca i ljubitelja Savamala i kompanije Belgrade Waterfront. Predstava je deo kulturno-umetničke inicijative KVART Belgrade Waterfront.

U jedinstvenom događaju pod nebom Sava Promenade učestvovaće sedam baletskih igrača Narodnog pozorišta: Verica Stanojević, Dušanka Kaličanin, Olga Olćen, Jelena Borović , Brankica Mandić, Miloš Marjan i Marko Vasiljević. Podršku će im pružiti i kolega, operski pevač Dragoljub Bajić.

Ovo izvođenje na otvorenom, nastavljajući u tonu spektakularne manifestacije „Opera na vodi“, još jednom će pokazati da je otvoreni prostor pored reke savršena scena za kreativno izražavanje, koja Beograđanima i gostima poklanja kulturno-umetničke ugođaje u potpuno novom ruhu.

Savršenu atmosferu opuštanja uz divne tonove i graciozne scenske pokrete upotpuniće i degustacija vina i grožđa, u kojoj će uživati svi okupljeni gledaoci. Vidimo se u četvrtak uveče na Sava Promenadi!

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime