Balkanski lov na prostitutke

0

Reuters/C.H.
 

O tome da li su i u kojoj meri članovi beogradskog lanca elitne prostitucije bili povezani sa drugim elitnim prostitutkama u regionu policiji i tužilaštvu najviše bi mogla da kaže Božana Vujinović iz Banjaluke, koja je prošle nedelje takođe privedena u Beogradu.

Ova Plejbojeva zečica poznata je i kao "Božana Neodoljiva Neumoljiva", a uhapšena je u zajedno sa starletom Milicom Živanović, poznatijom kao Mimi Oro, i još nekoliko devojaka u akciji beogradske policije na suzbijanju elitne prostitucije.

Zajedno s njima, priveden je i Mihajlo M, poreklom iz Šapca, zbog sumnje da je bio njihov makro. U njegovom laptopu policija je našla fotografije prostitutki, među kojima su starlete, studentkinje, pa čak i jedna medicinska sestra. U kompjuteru se nalaze podaci o klijentima, cene koje su plaćali za seks, zarade prostitutki i ostali detalji.

Kako saznaju "Vesti" u policiji, najtraženije prostitutke u Srbiji su upravo starlete, koje se i pojavljuju u javnosti, bez "nekog razloga", kako bi mnogi rekli, jer od što češćeg pojavljivanja njima raste cena za seks. Tako se Vujinovićeva pojavljuje u spotu "Noćna ptica" Saše Kapora, bila je Plejbojeva Mis leta 2013. godine, a ujedno i srpska predstavnica na izboru Plejbojeve zečice na Filipinima, gde je osvojila titulu Mis seksi tela.

– Za devojke koje se često pojavljuju u javnosti cena za seks je obično oko 250 evra, ali ona varira i može biti mnogo viša. Te starlete, kako ih obično zovu, poznate su u javnosti po polugolim ili golim fotografijama i učešću u rijalitima. Zanimljivo je da su obično prvo počele da se bave prostitucijom, a onda da se pojavljuju u javnosti. Što se češće pojavljuju u medijima, na televiziji, novinama, to im je cena viša – kažu za "Vesti" u beogradskoj policiji.

Klijenti po preporuci

Makroi elitnih prostitutki klijente nalaze isključivo po preporuci, kažu u policiji.
– Devojke se slikaju gole i u raznim pozama, a te fotke nose u tabletima ili kompjuterima i pokazuju klijentima, kako bi ih reklamirali. Često su menadžeri tih takozvanih estradnih zvezda upravo i njihovi makroi. U pitanju je vrlo zatvoren krug u koji se teško ulazi – dodaju u policiji.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here