Baloteli slavio gol na Instagramu! (VIDEO)

0
om.net
Ludo, al` daje golove: Baloteli u "lajvu" sa saigračima

Kamerman kraj terena dodao telefon italijanskom napadaču Marseja da snimi radost sa saigračima posle efektnog pogotka protiv Sent Etjena… Pogledajte.

Kad je igrao u Mančester sitiju, Mario Baloteli je u gradskom debiju protiv Junajteda po postignutom golu podigao dres i bez preteranih emocija pokazivao majicu na kojoj piše “Zašto uvek ja?”, kojom je aludirao na to da je uvek u centru pažnje zbog ludosti…

I punih osam godina kasnije on ima “bubice”, željan je fokusa medija, a tako je bilo i u derbiju 27. kola francuske lige protiv Sent-Etjena na Velodromu (2:0).

Novi napadač Olimpika iz Marseja postigao je vodeći gol u 12. minutu, na centaršut Florana Tovana iz kornera, a potom je otrčao ka jednom od kamermana iza gola, koji je, ispostavilo se, bio njegov pomoćnik u proslavi pogotka.

Od njega je u ruke dobio telefon, svi su bili u čudu šta će da se desi, a onda je Baloteli otišao na svoj Instagram i uključio “lajv” prenos sa terena!

Hiljade ljubitelja fudbala koji ga prate na ovoj društvenom mreži mogli su da vide Balotelija i saigrače iz ugla njegove kamere na telefonu, što je proslava pogotka kakvu do sada nismo videli, bar ne u nekoj od najjačih liga sveta.

Bio je to njegov četvrti gol u pet nastupa za Marsej u Ligi 1 od dolaska iz Nice. Tovan je već u 21. minutu postavio konačan rezultat, golom s bele tačke.

Pogledajte i proslavu iz Balotelijevog ugla…

Nije kažnjen žutim kartonom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here