Foto: Instagram/mojicevic.bane
Bane Mojicevic

Pevač i pobednik prve sezone muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, Bane Mojićević, stavio je tačku na sedmogodišnji brak sa suprugom Milicom.Bane i supruga su se nezvanično razišli još pre pola godine, a sada je Mojićević otkrio da je razvod njegov najveći poraz i da je do toga došlo zbog nerazumevanja i loše komunikacije.

– Nisam zbog kafane izgubio ženu. Sada sam slobodan, i to nema veze sa emotivnim statusom, status je potvrđeno slobodan. Izgubio sam je zbog nerazumevanja, loše komunikacije i ljubavi, sa obe strane. To je moj najveći poraz koji sam doživeo u životu, definitivno – ispričao je pevač.

– Pokušavao sam više puta poslednjih godina da sačuvam zajednicu, ali ovo je najbolja odluka, što će se pokazati u narednom periodu. Sada smo u korektnim odnosima, sarađujemo po pitanju dece, i to je jedino važno – rekao je Bane u emisiji “Premijera”.

Podsetimo, Bane i njegova supruga Milica su 2018. godine već prolazili kroz bračnu krizu, kada je pevač na nekoliko nedelja napustio svoj porodični dom. Sudbonosno “da” su izgovorili 30. avgusta 2013. godine, u jednom luksuznom hotelu na Zlatiboru.

 

 

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime