Bane pobednik druge sezone TLZP

0

tlzp.prva.rs
Bane odneo pobedu kao Majkl Džekson
 

Takmičar koji je svojim fantastičnim imitacijama i neverovatnim talentom kupio žiri i publiku, ali i "naljutio Mariju Mihajlović", osvojio je 28.000 evra koje će proslediti humanitarnoj organizaciji "Budi human", za pomoć najmlađima.

Banetov pobednički nastup možete pogledati OVDE.

U finalu su se našli još Jelena Gavrilović, Nenad Okanović, Katarina Bogdanović  i Elena Risteska. Oduševili su nas i šokirali u prethodnih 11 epizoda – pokazali su nam talenat i glas (bogami i stas), ali i na šta su sve spremni zarad pomoći onima kojima najpotrebnija. Od Kebe, Ivana, Nede … "knjiga" je spala na pet slova …  "Sin Dragan" je ispao posle prvog preseka, a za njim, redom, Jelena Gavrilović, Katarina Bogićević i na kraju Elena Risteska.

tlzp.prva.rs
Ivan Ivanović uskočio u Brenine vruće pantalonice
 

Nagradni fond od 25.000 evra je uvećan za tri hiljade evra, donacijom emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem", a pomoć dobro poznatom žiriju, iz kog je izašla Marija Mihajlović, pružale su Ivana Maksimović, vicešampionka u streljaštvu, zlatna taekvondo devojka Milica Mandić i Maša Anić, svetska prvakinja u modernom baletu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here