RTRS
Banjaluka

Marko Šukalo, savetnik člana Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika, uhapšen je u nedelju uveče u Banjaluci zbog posedovanja kokaina i ekstazija, javlja BN portal.

Kako je potvrđeno u policijskim izvorima, Šukalo je bio pod dejstvom droge u jednom ugostiteljskom objektu u Banjaluci, kada su ga policajci zajedno sa više osoba odveli u policiju, Prema izvoru BN, Šukalo nije zaveden u službeni dnevnik događaja, ali su šefovi usmeno upoznati sa njegovim privođenjem.

Kako prenosi na svom blogu Nebojša Vukanović, opozicioni poslanik u Skupštini Republike Srpske, Šukalo je na saslušanju u policiji, a potom i dežurnom sudiji, priznao da je zavisnik i da koristi kokain i ekstazi, da je pronađenu drogu koristio za ličnu upotrebu, nakon čega mu je napisana prekršajna prijava.

Pored savetničke funkcije, Šukalo je i zamenik generalnog sekretara u Vladi Republike Srpske, nalazi se u grupi poverljivih ljudi Milorada Dodika koji rade na donošenju niza zakona kojim RS želi da preuzme državne nadležnosti BiH, navode mediji.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here