Barselona bez pola tima dočekuje Inter

0

U subotu je Barselona gostovala u Bilbau i odigrala je "tek" 1:1 nakon čega je večni rival Real Madrid preuzeo vodstvo na tabeli Primere.

U tom meču trener Barselone Hose Gvardiola nije mogao da računa na Zlatana Ibrahimovića (bedro), a Jaja Ture i Erik Abidal su preskočili utakmicu zbog virusa H1N1. Na samom meču se dogodio novi šok za Barselonu, jer je bedreni mišić povredio Lionel Mesi, najbolji igrač katalonskog kluba.

 

Zbog toga je Mesi izašao iz igre u 75. minuti i pitanje je hoće li biti spreman za utorak kada Barselona na svom terenu dočekuje Inter u meču 5. kola Lige šampiona. Ta utakmica je od velikog značaja za Barselonu, jer ukoliko osvoje tek bod ili izgube opasno ugrožavaju plasman u osminu finala LŠ, koju su prošle sezone osvojili.

"Nije dobro. Izvadio sam ga iz igre jer se požalio na jake bolove. Napravićemo sve potrebne testove tokom ponedeljka i videćemo kakvo je stanje, ali iskreno se bojim za njega i nisam siguran hoće li biti spreman za Inter", rekao je trener Barselone Gvardiola.

 

Po najavama iz kluba Ibrahimović će takođe propustiti utakmicu protiv bivšeg kluba Intera.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here