Nekadašnjem reprezentativcu Srbije je istekao ugovor sa Laciom i može bez obeštećenja da napusti klub.

Dugo je Basta bio zanemaren od trenera Simonea Inzagija, ove sezone je odigrao samo dve utakmice u Ligi Evrope, dok u Seriji A nije imao pravo nastupa !
Basta ne bi trebalo da ima problema oko nastavka karijere… A da li će karijeru nastaviti u Seriji A ili nekoj drugoj ligi saznaćemo u narednim danima!?

 

Za iskusnog defanzivca zainteresovani su srpski šampion Crvena zvezda ali i italijanski klubovi Bolonja, Parma i Breša, a svakako da postoje i unosne ponude bogatih klubova sa drugih kontinenata!

U zimskom prelaznom roku bio je pred prelaskom u Bolonju, međutim, dogovor je izostao. Italijanski mediji su objavili da Bolonja ponovo ima šansu da angažuje.

Međutim, u trku se uključila i Crvena zvezda! Sve su glasnije priče da Filip Stojković odlazi i da je desni bek je preko potreban klubu iz Ljutice Bogdana, a Basta predstavlja idealno rešenje!

Uprava Zvezde ide na to što Dušana je ponikao u Zvezdi i sigurno da postoji mogućnost da na zalasku svoje karijere ponovo obuče crveno-beli dres i istrči na “Marakanu”, dok je velika prednost Bolonje to što je Basta već dugo u Italiji i što na klupi sedi Siniša Mihajlović, bivši selektor naše reprezentacije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here