Beba đuska uz tatinu pesmu

0

Svakom bih poželela ovakvu trudnoću: Ana Sević Lazić
 

– Prošlo je desetak dana od našeg venčanja i sve što nam se tada desilo staje samo u jednu reč – čarobrno! To osećanje delimo sa svima koji su te večeri bili sa nama. Bilo je lepo, spontano, romantično i, što je najbitnije, ispunjeno ljubavlju. Ne postoji ništa što bih promenila, kao da smo bili sami na svetu, na nekoj plaži, daleko od svega, a ne u centru Beograda – kaže Ana.


Kako to da je mladoženja odlučio da se venča odeven u bermude?
– Meni je super što je nosio bermude! Sve je bilo tako opušteno, savršeno, bez ikakve presije zbog nekog protokola i pravila koje je neko nekada nametnuo. Taj dan je bio naš! I protekao je onako kako smo mi želeli, a ne onako kako je neko rekao da treba da bude.

 

Ima vremena za slavlje

 

Priča se da planirate veliko svadbeno veselje naredne godine, možda uz krštenje deteta…?
– Kažu: "Pravi planove da bi ti se Bog smejao." Imamo vremena, najvažnije da budemo svi živi i zdravi, a povoda za slavlje će uvek biti – kaže Ana.

Da li ste uzeli suprugovo prezime ?
– Dodala sam svom muževljevo prezime, tako da će mi u dokumentima pisati Ana Sević Lazić. Zzašto imati samo jedno, kada mogu dva? Tako ću se i predstavljati, mada verujem da ću u javnosti ipak ostati pod devojačkim prezimenom jer su ljudi na to navikli.

Još malo je ostalo do porođaja, kako se osećate?
– Svakoj trudnici bih poželela da se oseća kao ja. Super sam i ništa mi ne smeta. Ni česte promene vremena ne utiču na moje raspoloženje. A što se hrane tiče, jedem sve što mi se prohte i slušam svoj organizam.


Kažu stručnjaci da bebi dok je još u stomaku majke treba puštati muziku.

– U našoj kući najveći hit je Darkova nova pesma "Provereno", koju će ovih dana premijerno predstaviti publici. Slušamo je non-stop uz nju beba đuska u mom stomaku. A za opuštanje meni prija da čujem album Lane del Rej. U našem domu inače može da se čuje sve – od Silvane do Nirvane.

Posle pregleda ultrazvukom, lekari su rekli da ćete dobiti devojčicu. Da li ste suprug i vi odabrali ime za ćerku?
– Nismo još, čekamo da je upoznamo, pa ćemo onda odlučiti kako ćemo je nazvati. Sve ostalo je uglavnom spremno, mada je ostalo da dovršimo sobu za bebu. Znate, čovek prosto ne može da odoli kada vidi sve te male, slatke stvarčice od cucli do benkica, pa smo morali da ih kupimo.

Da li ste vi i Darko spremni na slatke muke? Hoćete li imati posle porođaja nečiju pomoć?
– Mama je tu uvek da priskoči u pomoć, mada ne sumnjam da ćemo se nas dvoje brzo uhodati. Pročitala sam prethodnih meseci nekoliko knjiga o drugom stanju, majčinstvu, dolasku bebe na svet. Bile su mi od velike koristi tokom trudnoće, tako da će verovatno biti od pomoći i posle porođaja. Ali, mislim da se ne treba opterećivati, nego pustiti da sve ide prirodno i svojim tokom.

 

Ne razmišlja o poslu

Kad planirate da se vratite poslu?
– Ne volim ništa da planiram i ne žurim se nigde. Zaista sada ne razmišljam o povratku na posao. Uživam u preostalim danima trudnoće, a onda sledi ono najlepše – dan kad će nam se pridružiti novi član naše porodice. Doskoro sam radila voditeljski posao, meni to nikada nije predstavljalo teret. Ni na pevanje, ni na voditeljski posao ne gledam kao na obavezu, nego na nešto što volim i u čemu uživam. Kad budem osetila potrebu da radim i kad beba i ja budemo spremne, eto me opet pred publikom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here