Bejl: Zbog ovoga sam došao u Real

0

Kakav tandem: Geret Bejl i Kristijano Ronaldo posle trećeg pogotka Reala u Minhenu

 

Fudbaler Real Madrida Geret Bejl rekao je da upravo zbog rezultata kakav je plasman u finale Lige šampiona i došao u "kraljevski klub".

 

Real je večeras pobedio u Minhenu ekipu Bajerna sa 4:0 u revanš meču polufinala Lige šampiona i plasirao se u finale najelitnijeg fudbalskog takmičenja.

 

– Ovo je fantastičan rezultat za nas. Dobro smo se pripremili za ovaj duel, izabrali pravu taktiku, odigrali odlično i zasluženo pobedili – rekao je ovaj Velšanin, koji je došao u Real prošlog leta za rekordan transfer od 100 miliona evra.

 

– Uvek su nam ostavljali dovoljno prostora za kontra-napade, koji nam potpuno odgovaraju jer imamo brze igrače, koju to mogu da iskoriste na pravi način.

Srećni smo što smo se plasirali u finale, ali je ostao još taj jedan meč do končnog cilja. Svi u timu su dali 100 odsto svojih mogućnosti.

 

Bejl je blistao ovog meseca u finalu Kupa kralja kad je Real njegovim pobedonosnim golom stigao do trofeja protiv Barselone, a sad će igrati još mnogo važnije finale.

 

– Upravo je ovo razlog zbog kog sam došao u najveći klub na svetu – da osvajam trofeje u velikim utakmicama. Naravno, još uvek nismo ništa osvojili, očekuje nas još jedan težak meč bez obzira ko nam bude rival u finalu, ali optimista sam i gledam samo napred – rekao je bivši fudbaler Totenhema i Sautemptona.

 

U drugom polufinalu sastaju se Čelzi i Atletiko Madrid (prvi meč završen 0:0), a finale ovogodišnje Lige šampiona igra se u Lisabonu 24. maja.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here