Belgrade Banging dovodi StadiumX!

0

 

Iz Budimpešte dolaze nam dva producenta, koji su do sada nastupali u svim poznatijim svetskim klubovima i na najatraktivnijim klabing destinacijama. Od mnogobrojnih nastupa širom sveta izdvajaju se: Protocol Reboot ADE u Amsterdamu, zatim F**k me I’m famous žurka u klubu Pacha na Ibizi, gde su nastupali zajedno sa David Guettom po njegovom specijalnom pozivu.

 

 

StadiumX od februara ove godine izdaje muziku za Protocol Recodings, izdavačku kuću Nicky Romera. Traka koja ih je proslavila, postala hit u celom svetu i došla do prvog mesta na Beatport chart-u je “Howl at the moon”, koju su uradili u saradnji sa Taylr Renee.

 

Atmosferu sa nastupa StadiumX-a možete pogledati na fotografijama i videu, na kojima se vidi koliko pozitivne energije i talenta pokazuju David i Sullivan. Podjednako veliki spektakl očekuje se i u Beogradu, kada će Belgrade Banging proslaviti svoj prvi rođendan. Belgrade Banging Birthday biće, prema rečima organizatora, mesto spajanja najboljih EDM hitova, energije, adrenalina, skakanja, slobode, ispunjenja, ljubavi i prijateljstva.

 

 

U oktobru, Beograd će biti domaćin svetski poznatih DJ-eva i producenata elektronske dance muzike (EDM), trenutno jednog od najpopularnijih muzičkih pravaca u Evropi i celom svetu.

Više informacija na www.belgradebanging.rs.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here