Belgrade Banging priprema nova iznenađenja!

0

 

Pokrenut u oktobru 2013. godine sa željom da unese maštu, kreativnost i dobru energiju u noćni život Beograda, a i šire, Belgrade Banging nije prestajao da iznenađuje i oduševljava publiku inovativnim žurkama. Koncept Banging događaja i ono po čemu se izdvajaju od ostalih je akcenat na elektronskoj muzici, sjajnom ozvučenju, impresivnim “light” efektima i jedinstvenoj scenografiji, a propraćeno uvek zanimljivim plesnim tačkama i kostimografijom. Banging događaji su mesto za mlade ljude kojima je najvažniji dobar provod, igranje i skakanje do ranih jutarnjih časova.

Jedan od najupečatljivijih momenata Belgrade Banging istorije bila je zajednička žurka sa najboljim klubom na svetu “Space Ibiza”, koja je trajala 12 sati. Ovaj spektakl, koji se održao u junu, i dalje se prepričava i karakteriše kao jedan od najboljih događaja beogradskog klabinga.

 

 

Neke od najpopularnijih žurki u proteklih godinu dana bile su Bang with style: Elegance Night, Banging Nerd Night, Banging Hawaii Night, Black&White Experience, Pocepana žurka i mnoge druge koje su odisale kreativnošću i pozitivnom energijom. Svake nedelje od ovog party brenda moglo se očekivati nešto novo, jedinstveno i zabavno.

Nakon godinu dana, niza uspeha i pomeranja granica beogradskog klabinga, Belgrade Banging slavi svoj prvi rođendan u velikom stilu i pruža mogućnost ljubiteljima EDM-a da dožive nezaboravno iskustvo.

 

 

Belgrade Banging je po običaju pripremio nova iznenađenja kakva do sada još niste videli. Specijalno za ovu priliku iz inostranstva u Beograd stiže jedan popularan DJ duo. Uskoro ćemo vam otkriti o kome se radi i šta će vam sve pružiti Belgrade Banging Birthday.

Belgrade Banging – New dimension of clublife.
www.belgradebanging.rs

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here