Promo

Belgrade Waterfront, jedan od najvećih građevinskih projekata u jugoistočnoj Evropi, biće predstavljen u Minhenu i Diseldorfu. Svi zainteresovani za kupovinu stana u novom centru srpske prestonice, na desnoj obali Save, imaće priliku da to učine u četvrtak, 3. oktobra, od 10 do 18 sati, u hotelu Steigenberger Parkhotel u Diseldorfu, kao i  u petak i subotu, 4. i 5. oktobra, od 10 do 18 sati, u hotelu Vier Jahreszeiten Kempinski u Minhenu.

Belgrade Waterfront je projekat mešovite namene, koji se prostire na milion kvadratnih metara na ekskluzivnoj lokaciji pored Save, a posetioci će moći da dobiju sve informacije o projektu i upoznaju se sa aktuelnom stambenom ponudom. Kreiran prema zahtevima savremenog života, rezidencijalni deo Belgrade Waterfront-a obuhvata stanove različitih veličina i struktura. U ponudi su jedinice koje mogu da odgovore na najraznovrsnije zahteve – od blizine parka i reke za ljubitelje prirode, do onih koje stanarima nude mogućnost uživanja u bazenu i teretani.

Posetioci će imati i jedinstvenu priliku da se upoznaju sa ponudom ekskluzivnih stanova The Residences at The St. Regis. Ovo će biti prvi brendirani St. Regis stanovi u Evropi, a nalaziće se u Kuli Beograd, budućem simbolu srpske prestonice. Sa 220 elegantnih apartmana, nalaze se na idealnom mestu – u samom srcu ovog urbanog kompleksa, sa pogledom na najlepše delove grada, reku Savu i Kalemegdansku tvrđavu. Neuporedivo stambeno iskustvo budućih stanara The Residences at The St. Regis Belgrade oslikavaće se u jedinstvenim prednostima, poput pristupa sadržajima hotela St. Regis Belgrade, a stanarima će na raspolaganju biti i St. Regis batler i concierge servis.

Osim stambenih objekata, u okviru projekta nalazi se i Galerija Belgrade, buduća najveća šoping destinacija u regionu, koja će ponuditi najpoznatije svetske brendove. Belgrade Waterfront će obuhvatiti i različite kulturne i obrazovne institucije, dok se uz reku prostire Sava Promenada, šetalište dugačko 1,8 kilometara, sa igralištima za decu, prostorima za rekreaciju, restoranima i nizom zabavnih sadržaja koji se odvijaju tokom cele godine.

Posetioci će u Minhenu i Diseldorfu takođe imati priliku da prošetaju virtuelnom turom kroz projekat, kao i da pogledaju maketu Kule Beograd. Za sva pitanja i informacije na raspolaganju će biti osoblje kompanije Belgrade Waterfront.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here