Promo

Na Međunarodni dan žena, 8. mart, kompanija Belgrade Waterfront otvara BW Experience, novi izložbeni centar u Knez Mihailovoj ulici, u prostorijama Galerije Progres.

Na dan otvaranja Prodajnog centra, od 10 do 19 časova, potencijalnim kupcima biće ponuđena limitirana selekcija specijalnih stanova, među kojima se nalaze neke od najatraktivnijih jedinica u novom gradskom centru na obali Save. Najbrži kupci koji se u petak odluče da postanu vlasnici nekretnine u okviru Belgrade Waterfront-a moći će da prilikom kupovine biraju između nekoliko pogodnosti: besplatne notarizacije, godišnjeg održavanja zgrade ili specijalnog plana otplate.

Kada se posmatra statistika, zanimljiva je informacija da su žene u velikoj meri vlasnici nekretnina u Belgrade Waterfront-u – prema podacima kompanije, dame poseduju čak 42 odsto prodatih stanova.

– Belgrade Waterfront je fokusiran na udobnost i zadovoljstvo svojih stanara, kao i na kreiranje sadržaja koji su im na dohvat ruke. Bez obzira da li tražite novi dom ili investiciju koja će vam se vratiti u relativno kratkom roku, projekat može da odgovori na različite potrebe i životne stilove – ističe Nikola Nedeljković, generalni direktor kompanije.

Tokom prodajnog dana 8. marta, prisutni će moći da se sa ponudom i celokupnim projektom upoznaju i pomoću VR tehnologije, dok će za dobar provod biti zaduženi ženski DJ-jevi.

U okviru trenutne stambene ponude, u prodaji su jedinice različitih veličina u zgradama BW Vista, BW Parkview, BW Magnolia, BW Arcadia, BW Metropolitan i BW Aurora, kao i prestižna selekcija ekskluzivnih apartmana The Residences at The St. Regis Belgrade, koji će biti smešteni u Kuli Beograd.

Prodajni centar Belgrade Waterfront-a u Galeriji Progres biće otvoren cele godine, a u Galeriji će, osim prezentacije projekta, biti organizovana i brojna umetnička i druga kulturna dešavanja.

Izvor:
Vestionline

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here