Fudbaler Crvene zvezde El Fardu Ben izjavio je da je srećan zbog gola koji je postigao u derbiju 22. kola Superlige portiv Vojvodine.

Izabranici Dejana Stankovića na Marakani pobedili su novosadski tim 2:0, a Ben je bio strelac u 18. minutu, što mu je 10. gol u Sueprligi.

– Uvek je lepo upisati se u strelce. Postigao sam gol u pravo vreme. Dobro smo radili na pripremama i otuda ove dve pobede u nizu. To je veoma važno za nas. Bila je teška utakmica. Prvo poluvreme je bilo veoma dobro, a drugo malo slabije. Morali smo više da ih pritiskamo kada su imali loptu. Prvih 45 minuta je recept za naredni meč. Dobro je što pobeđujemo i kada ne igramo najbolje što umemo. Verujem da ćemo iz utakmice u utakmicu biti sve bolji – rekao je Ben za klupski sajt.

Crveno-beli sada imaju 13 bodova prednosti u odnosu na večitog rivala, a Ben smatra da njegova ekipa može više.

– Svesni smo da možemo bolje od ovog što smo igrali protiv Vojvodine. Protiv Čukaričkog je bilo bolje i svesni smo toga. Lepo je raditi sa Stankovićem. Deki je trener koji uvek hoće najbolje za svoj tim i koji nas motiviše da dajemo maksimum  – zaključio je Ben.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here