EPA-EFE/LAVANDEIRA JR

Karim Benzema postigao je dva gola na Etihadu i njima osigurao dramatičan revanš polufinala Lige šampiona 4. maja u Madridu.

Tada će Real biti domaćin Mančester sitiju te će pred svojim navijačima pokušati da nadoknaditi 3:4 i plasira se u finale takmičenja. Sjajni francuski napadač, koji je sad na 41 postignutom golu ove sezone, prokomentirao je spektakl sa Etihada.

– Poraz nikad nije dobar, ali važno je to da se nismo predali. Moramo na Bernabeu, trebamo navijača kao nikad i izvešćemo čaroliju potrebnu za prolazak dalje. Uđete li u utakmicu bez samopouzdanja, onda se ovakve stvari događaju i brzo ste dva gola u minusu – rekao je Benzema.

Real je tri puta zaostajao dva gola u Mančesteru.

– Siti je dobra ekipa, a recimo da je nama u ovoj utakmici nedostajalo malo od svega na početku. Malo ambicije, malo pritiska i malo više vere. Imali smo to kasnije.

Francuz je opet zadivio fudbalski svet spektakularnim golom iz penala čuvenom “panenkom”, nekoliko dana nakon što je promašio dva penala a meču sa Osasunom.

– Panenka? Imam vere u sebe, napravio sam to i bilo je zabavno. Promašio sam pre neke jedanaesterce, ali onaj ko ih ne šutira taj ih niti ne promašuje – zaključio je Benzema.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here