Dominik Tim

Dominik Tim i Mateo Beretini propustiće naredni Masters u Monte Karlu, s tim da će Austrijanac biti fit za prve naredne izazove za razliku od Italijana koji će propustiti i turnire u Madridu i Rimu.

Tim se povukao iz Monte Karla zbog kovida, dok je Beretini trenutno u oporavku posle lakše hirurške intervencije na ruci. U poruci koju je “okačio” na Instagramu poručio je da neće žuriti sa povratkom na teren.

Tim je bio pozitivan na koronavirus u Marbelji prošle nedelje, a povratak na teren zavisiće od toga kakvi mu budu medicinski testovi koje će sprovesti narednih dana. Ukoliko sve bude u najboljem redu verovatno ćemo ga gledati na Dorćolu od 18. aprila.
Autrijanac je u Marbelji odigrao svoj prvi turnir posle pauze od devet meseci koju je napravio zbog povrede zgloba. Poražen je od Argentinca Pedra Kahina.

– Po savetima lekara, moj tim i ja smo odlučili da je ključno da ne požurujem sa povratkom na teren i da je bitniji oporavak – napisao je prošlogodišnji finalista Vimbldona Beretini.

Sa Timom je situacija nešto povoljnija, on je pre nekoliko dana “zakačio” koronavirus, poslednji test je pokazao da je negativan, pa bi uskoro ponovo mogao na teren – da li će biti fit za Srbija open ostaje da se vidi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here