Bertans: Nigde kao u Beogradu

0

Fonet
Nije zaboravio dane u srpskoj prestonici: Davis Bertans
 

– Posle Beograda, gde je bilo haotičnih stvari, ovde je mirnije. Ipak način na koji navijači bodre tim, nigde nije kao u Beogradu – napisao je Letonac.

Laboral Kuća je počela takmičenje u Top 16 fazi sa dva poraza, a Letonac je istakao da je njegov tim i u prvoj fazi igrao promenljivo. Baskijski tim se i pored toga plasirao u drugu fazu, a do meča sa Crvenom zvezdom je imao šansu da završi kao drugi u grupi.

– Imali smo dosta uspona i padova u igri, ali na kraju smo se plasirali u Top 16. Ni drugu fazu takmičenja nismo dobro započeli, ali i pored dva poraza mislim da smo odigrali odlične mečeve protiv veoma jakih timova. Igramo sve bolje u svakoj utakmici – rekao je Bertans.

Prvotimac Laboral Kuće je istakao da je njegovom timu takođe važan plasman u domaćim takmičenjima za koja je istakao da su jako kvalitetna.

– Bilo bi sjajno da prođemo u plej-of Evrolige, a kada bismo se tamo našli sve bi bilo moguće. Moramo u isto vreme da igramo dobro u jako kvalitetnom španskom prvenstvu. Da bi postigli te uspehe trener pre svega insistira na popravljanju igre u odbrani, koja je bila jako loša tokom sezone – zaključio je Bertans.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here