Bertans: Partizan će biti sve bolji

0

Fonet

Veruje da slede bolji dani za crno-bele: Davis Bertans

 

Letonac je letos raskinuo ugovor sa srpskim šampion zbog neisplaćenih zarada, a sada je kao član Laboral Kuče igrao protiv Crvene zvezde u Evroligi.

Njegova ekipa je u petak poražena u praznom Pioniru 90:82 u poslednjem kolu grupne faze Evrolige, ali je izborila plasman u Top 16 i za protivnike će imati CSKA, Olimpijakos, Efes, Armani, Unikahu, Fenerbahče i Nižnij Novgorod.

"Nismo igrali najbolje u odbrani. Ja sam želeo da bude publike i da mi pobedimo, to bi bilo najbolje. Dobro je što ova utakmica nije imala veliki rezultatski značaj, važno je da u nastavku igramo bolje. Igrali smo promenljivo, menjali su se igrači od početka sezone, teško je kada nismo uigrani. Mislim da u poslednjih mesec dana igramo dosta bolje nego pre."

Bertans je u petak meč završio sa 16 poena (7-4 za tri poena).

"Koliko puta sam šutirao ovde, naravno da sam navikao na ove koševe.“

Bivši igrač Partizana rekao je da će "crno-beli" biti sve bolji kako sezona bude odmicala, dok smatra da Zvezda ima bolju ekipu nego prošle godine.

"Pratim koliko moram, nemam vremena da gledam utakmice, ali pratim rezultate. Partizan ima dobar tim, posebno otkako su se vratili Pavlović i Mačvan, tu je i Tepić, ima iskusnih igrača, tu su i mladi, mislim da će tokom sezone sve biti bolje i bolje. Bilo bi bolje da sam otišao na lepši način, sve se desilo kako se desilo. Zvezda ima bolju ekipu u odnosu na prošlu sezonu, igraju kao ekipa, niko se ne izdvaja posebno i to je važno za njih", rekao je Bertans.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here