Besplatan voz za putnike na sahranu

0

Karte se neće naplaćivati putnicima za Beograd u vozu koji u 22 sata kreće iz Bara, a povratak je planiran za sutra u 18 časova.

Prevoz će biti besplatan i za putnike koji u glavni grad dolaze iz Šida vozom koji polazi 4.36 sati, a iz Beograda se vraća sutra u 15.35 časova.

Do prestonice će vozom koji polazi u 4.33 sata besplatno moći da stignu i putnici iz Subotice, za koje je organizovan povratak u 16.36 časova.

Putnici iz Zaječara besplatno će moći da stignu u Beograd vozom koji iz tog grada polazi dva sata posle ponoći, kao i putnici iz Požarevca, koji se u taj voz ukrcaju u sedam časova. Povratak iz glavnog grada za Požarevac i Zaječar planiran je za sutra u 16.20 sati.

Na magistralnom pravcu Beograd – Niš "Železnice Srbije" putnicima nisu mogle da omoguće besplatan prevoz, jer još nema najava da će pruga u stanici Lapovo Varoš, gde od juče štrajkuju radnici GIK "Prvi maj", biti odbolikrana.

Putnicima koji su za vozove, u kojima je sutra besplatan prevoz, ranije kupili karte novac neće biti vraćen, navedeno je u saopštenju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here