Koronavirus uzima maha i njegov uticaj polako postaje uočljiv i na sportska događanja u Severnoj Americi. Polako i u NBA počinju da se preduzimaju sigurnosne mere, a Golden Stejt Voriorsi objavili su da će domaće utakmice igrati pred praznim tribinama.

 

Kako prenosi Adrijan Vojnarovski meč između Golden Stejt Voriorsa i Bruklin Netsa otkazan je, kao i sve utakmice predviđene da se igraju u Čejs Centru u San Francisku bar do 21. marta. Aktuelni vicešampion objavio je da će utakmice na svom terenu igrati pred praznim tribinama. Na ovakav potez odlučili su se po preporuci Zdravstvene organizacije San Franciska, po kojoj se zabranjuje okupljanja koja broje više od 1.000 ljudi.

Zbog pretnje koronavirusa do sada je suspendovana italijanska Serija A, kao i sva sportska takmičenja u toj zemlji, ponovo pomeren start kraljevske klase Moto GP šampionata, masters u Indijan Velsu, a brojni događaji se igraju pred praznim tribinama, između ostalih planisrano je da se u tim uslovima igra i baraž utakmica za EURO 2020. između Norveške i Srbije, kao i završnica ABA lige.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here