Kompanija "Dunav osiguranje" a.d.o.
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sa Bojanom Raičevićem, članom IO "Dunav osiguranja"

Kompanija “Dunav osiguranje” učestvovala je u manifestaciji “Zlatno doba” upriličenoj povodom obeležavanja 100 godina penzijskog sistema u našoj zemlji, koju je 10. februara u Palati “Srbija” organizovala Vlada Republike Srbije, a predsednik Republike Aleksandar Vučić svojim prisustvom i obraćanjem ukazao na brigu države za stariju populaciju.

Tom prilikom predsednik Republike posetio je štand Kompanije „Dunav osiguranje“ i zadržao se u razgovoru sa Bojanom Raičevićem, članom Izvršnog odbora “Dunav osiguranja”, i Nikoletom Šubert, direktorkom Direkcije za prodaju životnih osiguranja.

Bojan Raičević, član Izvršnog odbora, i Nikoleta Šubert, direktorka Direkcije za prodaju životnih osiguranja na štandu Kompanije “Dunav”

‒ Pored različitih individualnih vidova osiguranja namenjenih našim starijim klijentima, “Dunav osiguranje” kroz dugogodišnju poslovnu saradnju sa oko 180 udruženja i saveza penzionera širom Srbije ima zaključene kolektivne polise životnog osiguranja kojima je osigurano 220.000 penzionera. Klijentima starijeg životnog doba namenjeno je i kolektivno osiguranje korisnika kredita, osmišljeno u cilju zaštite finansijske usluge koju koriste penzioneri. Naime, u saradnji s našim najvećim partnerom Bankom “Poštanskom štedionicom” (BPŠ), svi penzioneri koji su korisnici kredita u toj banci automatski su osigurani u “Dunavu” ‒ rekla je Nikoleta Šubert i dodala da tu uslugu životnog osiguranja, u poslednjih pet godina saradnje sa BPŠ, koristi više od 450.000 penzionera.

Događaju u Palati “Srbija” prisustvovalo je oko 300 penzionera, a svoje štandove su, pored Kompanije “Dunav osiguranje”, imali i Fond PIO, Republički fond za zdravstveno osiguranje, JP “Pošta Srbije”, Banka “Poštanska štedionica”, “Službeni glasnik”, “Turistička organizacija Srbije” i Udruženje banja Srbije. Uz prigodan program u kome su učestvovali hor “Kolibri” RTS-a i hor penzionera “Sremci”, prisutnim gostima predstavljena je penzionerska kartica nove generacije i “Vodič za penzionere”.

Kompanija “Dunav osiguranje” učestvovala je na manifestaciji “Zlatno doba” u Palati “Srbija”

“Dunav osiguranje” se brižljivo stara o svim kategorijama stanovnika, te je tako partner i podrška udruženjima i savezima penzionera u sprovođenju njihovih aktivnosti, projekata i manifestacija. Vodeći se principima društveno odgovornog poslovanja, “Dunav” je pouzdan oslonac Vladi Republike Srbije u njenoj socijalno odgovornoj politici.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here