Biće još utakmica za poplavljene

0

Stari drugari ponovo ispod koša
 

– Imao sam drugačiji plan. Dogovarali smo se da tim iz Bremena odigra prijateljsku utakmicu sa timom Aleksandra Tunića iz Hanovera. Ispostavilo se, međutim, da naši prijatelji iz Hanovera nikako nisu mogli da se uklope u zakazano vreme. Ipak smo igrali košarku jer nas se okupilo dovoljno da napravimo dva tima – objašnjava Stojanovski.

Sreli su se stari drugari sa prostora cele bivše Jugoslavije, odlični igrači, od kojih su neki bili drugoligaši. Bili su tu: Roland Petrović, Šemso Kovač, Nenad Briševac, Dejan Bosnić, Aleksandar Nikolić, Goce i Trajče, nekoliko Nemaca – Niklas Detlof, Jorg Vajze i trener Bervald Paul. Igra je trajala dva sata, ali je više ličila na trening koji je svima prijao.

– Rezultat ovog susreta je uspešna humanitarna akcija koja će biti nastavljena sa željom da planiranu utakmicu Hanover – Bremen odigramo na jesen – rekao nam je Stojanovski.

SPORTsko druženje je nastavljeno u prostorijama SKC Bremen gde je roštilj majstor Dragan Mićić donirao svoj rad. Donatori su bili i muzičari Zoran Bojanić,Vukašin Močić i Jovan Goranović, koji su na izmaku prazničnog dana zasvirali i razveselili društvo.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here