Američka zvezda Bijonse je poslednjih par dana u centru pažnje zbog najnovijeg izveštaja britanskog “The Sun-a” koji je njen najnoviji album okarakterisao kao potpuni promašaj.

Prema njihovim navodima, “Lion King album – The Gift” , uspeo je da proda tek nešto više od 900 kopija u Velikoj Britaniji. Ovakva brojka bez sumnje označava jedan od najvećih promašaja i muzički debakl u poslednjih desetak godina.

Prema pisanju “Blica” Bijonse je plaćena oko 25 miliona dolara da pozajmi svoj glas Nali u najnovijem Diznijevom rimejku “Kralj Lavova” , a pored toga, pevačica je uradila originalni album sa novom propratnom muzikom filma.

Sasvim jasno, internet je jedva dočekao da “raščereči” jednu od vodećih devojaka u muzičkoj industriji koja je poslednjih godina samu sebe nazvala kraljicom muzike.

Kritičari ipak ne uspevaju da opravdaju njen neuspeh

Fanovi su ti koji po svaku cenu pokušavaju da opravdaju pevačicu, navodeći da živimo u 2019. godini kada se živi primerci albuma više ne kupuju kao ranije, jer je sve dostupno na internetu.

Ipak, brojke konkurencije demantuju ove tvrdnje.

Jedan od razloga za ogromne hejt komentare koje Bijonske dobija ovih dana jeste i njen, kako su ga mnogi okarakterisali, nadobudni stav koji je prikazivala tokom godina.

Može se reći da je vrhunac svoje karijere imala 2016. godine sa albumom “Lemonade” i kontraverznim detaljima svog braka sa Džej Z-jem koje je u albumu opevala.

Pevačica je tada odbijala da radi intervjue, a u godinama koje su usledile neprestano je pokušavala da prikaže sebe kao vodeću devojku u muzičkoj industriji kojoj niko ne može da parira.

Sa albumom “Everything is love” pevačica je doživela lagani pad u karijeri , kada vodeći singl nije uspeo da nadmaši očekivanja većinske publike u SAD.

A ovo je bio jedan od najslušanijih hitova, koji je izvela sa svojim suprugom Džej Zijem.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here