Bikovi vole odmor na selu

0

 

Ako je u vašem horoskopu naglašen Ovan sportske aktivnosti se podrazumevaju, kao i aktivan noćni provod. Ljubitelji su letnjeg turizma, ali odmor mora biti radan i dinamičan.

Bik voli miran, porodični ambijent, seoski turizam ili šumovite predele gde može da uživa u hladovini za bogatom trpezom.

 

Blizanci menjaju destinacije i biraju mesta koja su turističke atrakcije. Vole gužve i društvena dešavanja, provod im je važniji od fizičkog odmora.

Rak ostaje kod kuće, u krugu porodice. Ukoliko odluči da otputuje izbor najčešće pada na jezera i mesta u čijoj se blizini nalaze bazeni.

Lav bira skupocena mondenska letovališta, što mu postaje statusni simbol. U stanju je da se tokom cele godine odriče svega samo da bi sebi priuštio odmor snova.

Ribe na kraju sveta

Vodolija je slična Strelcu. Za svaku destinaciju se detaljno priprema, a bira mesta za koja niko nije čuo, kako bi u svemu bila originalna i prva. Najčešće putuje van sezone.
Ribe biraju more. Daleko izolovano mesto, po mogućstvu, na kraju sveta. Bez obzira na to gde i kako su provele odmor, one se s istog uvek vraćaju emotivno ispunjene.

Devica se teško odvaja od posla. Ako baš mora da bira, odlazi na destinacije na kojima su morska obala i plaža glavne atrakcije. Ne voli bazene.

Vaga bira društvo koje joj imponuje, a ako joj se posreći, najbolje se oseća na mondenskim mestima gde je noćni provod glavna atrakcija. Sve to nije dovoljno ako na odmor ide bez partnera.

Škorpiji je primamljivo sve što je navodi da se izlaže opasnosti. Osim dalekih egzotičnih mesta na kojima vrebaju opasne životinje, neki će izabrati odmor na reci.

Strelac je svetski putnik. Ovo su ljubitelji putovanja koji tokom cele godine biraju daleke destinacije za koje se posebno pripremaju učenjem jezika, istorije i kulture države koju pohode.

Jarac je statičan, pa se često dešava da odmor provede kod kuće. U letnjem periodu za odmor bira neku od ne previše popularnih planina kako bi izbegao gužvu i galamu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here