ATAImages
Aca Lukas

O braku i razvodu od supruge Sonje, sa kojom ima ćerku Viktoriju, gotovo sve se zna, ali je manje poznato kako izgleda prva supruga pevača Ace Lukasa, sa kojom ima dvoje dece.

Ona u medijima se nikada nije pojavljivala i živi mirno, za razliku od pevača, a njih dvoje su u braku dobili sina Lazara i ćerku Miljanu, koja im je podarila i unuče.

Svetlana/Lukasova prva žena
Svetlana/Lukasova prva žena, Foto: facebookprintscreen

Svetlana radi u prodavnici zdrave hrane, a kao što nju ne zanima javni život, tako ne zanima preterano ni njenu i Acinu decu. Veliki je fan Novaka Đokovića, pa se jednom prilikom na radnom mestu i slikala sa slavnim teniserom.

Svetlana je bila Acina ljubav iz srednjoškolskih dana i bili su prvi iz svoje generacije koji su se venčali. Njihova ljubav važila je za jednu od najvećih ljubavi u beogradskom naselju u kojem su oboje živeli.

Lukas iza sebe ima tri braka, a često su ga povezivali sa brojnim lepoticama. Nakon Svetlane ubrzo je dobio dete sa suprugom Natašom, koja je godinama sa sinom Andrejom živela u Nemačkoj. Treću sreću probao je sa suprugom Sonjom Šašić, ali ni ta ljubav nije opstala.

 

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime