Košarkaši Denvera savladali su Memfis u NBA ligi sa 139:137, posle dva produžetka, uz još jednu fantastičnu partiju Nikole Jokića koji je ubacio 47 poena i imao 15 skokova i 8 asistencija. 

Posle meča,  je od prisutne publike dobio nove povike “MVP, MVP”, što je on ponovo sasvim skromno prihvatio.

– Bila je to dobra noć. Bio sam agresivan, pomalo sam sporo počeo, a onda i pogodio nekoliko šuteva. Samo sam nastavio da igram. Mislim da je Vil Barton odigrao odlično, cela ekipa je bila odlična. Kod one trojke sam bio sam, dobra opcija za šut, otvoren šut, u ritmu, dobra opcija za nas – pomenuvši trojku koja je prelomila meč kod rezultata 134:134.

I naravno, pitanje koje je sve zanimalo jeste da li su se uz utakmicu više zanimali mnogobrojni navijači ili on sam na terenu?

– Po malo, a-ha-ha. Bilo je zabavno, vrlo zabavna utakmica i za gledanje. Bilo je dosta promena u vođstvu. Najvažnije je da smo pobedili – izjavio je srpski košarkaš.

Memfis je zaista namučio Denver, nije se to očekivalo pred početak meča, mada treba naglasiti da su Nagetsi bez Džamala Mareja i da ga jednostavno neće biti do kraja sezone, na šta će morati da se naviknu.

– Znali smo da su jako dobra ekipa u tranziciji, da su vrlo dobri ispod koša kada napadaju obruč. To je bio problem, ali uspeli smo da ih zaustavimo kada je bilo potrebno, ali i da pogodimo – podvukao je Jokić.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here