Youtube/HRT
Nina Badrić

Pevačica Nina Badrić obeležila je godinu dana od kako ne radi.

Ona je, na svom Instagram profilu, objavila fotografiju na kojoj pozira sa buketom cveća, napisavši kako sama sebi želi “srećnu godišnjicu prisilnog odmora”. Naravno, na taj način se osvrnula na to što pevači ne mogu da nastupaju zbog epidemioloških mera.

“Sve mi je izglednija ideja o kopanju krompira (ako ima još takvih predloga za posao samo dajte, nemojte se štedeti), a do tada mogu picnuti frizuru pa da barem na Instagramu izgleda da je sve super kul”, napisala je Badrićeva.

Podsetimo, ona je prošle godine uzburkala regionalnu javnost kada je od hrvatske vlade zatražila pomoć za pevače i ostale umetnike, zbog toga što ne mogu da nastupaju usled epidemioloških mera.

Jedna žena joj je u komentarima tada napisala da ima slobodno radno mesto, pa da, ukoliko joj je potreban novac, pevačica može da dođe i okopava krompir. Kasnije je ovu temu nastavila i Tijana Dapčević, objavivši fotografiju iz bašte, i izjavila je kako se “umetnici ne bave umetnošću jer ih je sramota da okopavaju krompir”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here