instagram.com/davidcampbell73
Iz porodičnog albuma: Bili (u prvom planu)

Dejvid Kempbel, TV voditelj iz Australije, ovih dana je tema svetskih medija zbog jedne prilično bizarne priče. Naime, njegov četvorogodišnji sin Bili tvrdi da je reinkarnacija britanske princeze Dajane koja je poginula pre 22 godine.

– Naravno da mu ni ja ni moja supruga Liza u početku nismo verovali, ali Bili je iz dana u dan sipao brojne detalje iz života Ledi Di, iako mu je samo četiri godine – kaže Dejvid Kempbel i dodaje da je sve počelo kad je Bilijeva majka dobila kartu s likom nesrećno nastradale prve supruge britanskog princa prestolonaslednika Čarlsa.

– Pogledajte! To sam ja kad sam bio princeza – uzviknuo je mališan.

Nedugo zatim Bili je njihovim prijateljima iz Škotske, koji su im došli u posetu, detaljno opisao dvorac Balmoral, letnjikovac kraljevske porodice. Kad je napunio četiri godine, dečak je nastavio da insistira da je “nekad bio princeza”. Roditelji su ga pitali da li je imao neke rođake, na šta je Bili odgovorio: “Imam braću i sestre. Imam brata Džona.”

Roditelji su tada, priča Dejvid, prebledeli jer su znali da je princeza Dajana imala brata Džona koji je umro 1960, godinu dana pre njenog rođenja.

Kempbel je o svemu ovome progovorio u svojoj emisiji, a napisao je i kolumnu.

Dođu i odnesu ga

Osim stalnog spominjanja princeze Dajane, mali Bili je iznenadio roditelje još jednim neobičnim otkrićem. Kad jednom prilikom nije mogao da zaspi, majka ga je upitala šta ga muči, a on je rekao:

– Dođu i odnesu me.

Zatim je pokazao prema krovu i dodao:

– Odnesu me, ali me do jutra uvek vrate.