Instagram
Biljana Obradović

Novinarka Biljana Obradović otvoreno je govorila o svojoj karijeri i problemima koji su je snašli.

Ona je svoju novinarsku karijeru počela u čuvenoj emisiji ”City”, u okviru koje je intervjuisala najveća holivudska imena.

– Ponosna sam na Vin Dizela, Ben Aflek, Anđelina Džoli… Sve najveće zvezde sam intervjuisala. Niko nije želeo da me osvoji, ja nisam želela da se udam. Sandru Menljičenko sam znala od svojih početaka. Ona se tada zabavljala sa Markom Jarićem, sa dečkom iz Tap 011, bila je posvećena svojim muškarcima – priča Biljana.

– Uložila sam 200,300.000 evra u svoje intervjue. Nisam ulagala u cipele, samo sam ulagala u svoju karijeru – ističe Biljana.

– Imala sam faze u životu, jedna od trenutaka koji mi je teško pao, je bombardovanje RTS kada mi je poginuo rođeni ujak u Aberdarevoj, a drugi kada sam operisana. Drugarica mi je posavetovala da proverim polne hormone. Bila sam kod doktora i uradio mi je ultrazvuk stomaka. Kaže mi: ”Biljana vi imate nešto ogromno u stomaku”. Doktorka isto uradi ultrazvuk. Kažu mi da imam tumor pankreasa 11 centimetara, morala sam na hitnu operaciju. Rekli su mi da mnogo radim, imala sam simptome kao za štitpnu žlezdu – priznaje ona u emisiji “Premijera”.

Priznaje da jako želi da se ostvari u ulozi majke.

– Jako sam topla žena, volela bih da imam dete. Jako sam posvećena tetka – priznaje Obradovićeva.

Godinama je portparol fudbalskog kluba, a sada otkriva kakvi su fudbaleri:

– Žena i fudbal nikako ne idu uz našu tradiciju. Ne komentarišem fudbal, ja sam već osma godina portparol fudbalskog kluba Partizana. Fudbaleri su uvek poželjni.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here