Bio bih idealan zlikovac u novom Bondu

0

Kompjuterizovan glas i karakteristični trzaji bradom bi bili idealni za zlikovca u novom Džejms Bondu: Stiven Hoking

 

Svetski priznati fizičar kaže da su njegov kompjuterizovani glas, kao i karakteristični trzaji bradom savršene karakteristike za ulogu negativca u sagi o agentu 007.

 

– Moja idealna uloga bi svakako bila: negativac u Džejms Bondu. Kolica i kompjuterizovani glas bi svakako oživeli takav lik – rekao je profesor.

 

Ovo ne bi bilo prvo Hokingovo učešće u filmskim i televizijskim projektima. Već je pozajmljivao glas u "Simpsonovima", pojavio se u epizodi "Zvezdanih staza", u kojima igra poker sa Datom, Isakom Njutnom i Albertom Ajnštajnom.

 

Njegov život je glavna priča filma "Teorija svega", koji govori o njegovom putu od ranog detinjstva, preko dijagnoze teške bolesti kada je imao svega 21 godinu i bio student na Kembridžu, do njegovih kasnijih naučnih dostignuća. Hokinga u filmu igra Edi Redmejn.

 

U nedavnom intervjuu za jedan magazin, Stiven Hoking (72) je izjavio kako voli da komunicira sa svetom.

 

– Sintetzator govora mi je pomogao da govorim, iako sam zbog njega dobio američki akcenat. Zadržao sam ga, jer je vremenom postao moj zaštitni znak – izjavio je profesor.

 

– Uživam u komunikaciji, naročito o nauci. Veoma je važno da šira javnost razume osnove nauke, kako ne bi prepuštali odluke od vitanog značaja drugima – završio je istaknuti fizičar.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here