Instagram
Anja Bla

Bivša devojka Bogdana Ilića, Anja Blagojević izuzetno je poznata na društvenim mrežama, naročito kada je u pitanju Instagram i TikTok.

Nakon raskida sa Bogdanom, Anja se nije mnogo oglašavala po tom pitanju, a sada je pojavila informacija da su isplivale njene potpuno gole fotografije.

Anja se oglasila na Instagram profilu, pa iznela svoju stranu priče, ogorčena što se njene fotografije zloupotrebljavaju.

– Ja stvarno ne znam do kad će pojedini paćenici izmišljati da imaju moje gole slike, snimke i slično… Sad koliko vidim počeli su da u aplikaciji stavljaju moju facu i ko zna šta još rade da bi to kao ličilo na mene. Nemojte da se nadate uopšte ni vi muškarci, a ni žene koje jedva čekaju nekome da napakoste, jer tako nešto od mene nikada nećete videti, jer bukvalno ne postoji šansa. Pronađite smisao života, a ne da vam glavna zanimacija bude fejkovanje nečijih golih slika, možete samo sebi problem da napravite sa time što radite, nije toliko teško saznati od koga to potiče. Pozdrav – napisala je Anja na Instagram storiju.

– Još jednu stvar da kazem za ograničene ljude. Ja imam pravo da se slikam kako hoću i da kačim šta god želim. Poenta je da niko nema pravo uzeti moju sliku i u fotošopu brisati moj kupaći i stavljati “fake” gole grudi i genitalije, niko nema pravo da iseče moju glavu sa selfija i da je stavlja na telo gole žene koje pokazuje genitalije itd… Možeš biti i anonimna osoba sa 5 slika na instagramu koje nisu provokativne i da ti neko to uradi ako se okomi na tebe kao sto je neko na mene. Kapiram da ima vas koji ne podržavaju moje provokativnije slikanje, ali budite realni i shvatite da je ovo protivzakonito raditi – dodala je Anja.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here