Youtube/Telma TV
Bivša makedonska specijalna tužiteljka Katica Janeva

Bivša makedonska specijalna tužiteljka Katica Janeva skinula se u donji veš u Državnom zavodu za reviziju, dok su revizori predstavljali nalaze finansijskog rada Specijalnog tužilaštva za prisluškivane razgovore.

Kako je objavila Televizija Telma, Janeva je policajcima koji su je doveli iz kućnog pritvora gde se nalazi kao drugooptužena u slučaju “Reket”, rekla da je dosta, počela da se skida i na kraju ostala u donjem vešu.

Odmah je pozvana hitna pomoć koja je bivšoj tužiteljki dala injekciju za smirenje, pa je prebačena u stan u kojem izdržava sudsku meru “kućni pritivor”.

Janeva je u Državni zavod za reviziju pozvana kao odgovorno lice nekadašnjeg Specijalnog tužilaštva na predstavljanje revizorskog izveštaja, čemu je prisusvovao i tužilac Tužilaštva za organizovani kriminal koje vodi predistragu o isplati visokih bonusa koje je ona ispatila sebi i saradnicima u Specijalnom tužilaštvu.

Specijalno tužilaštvo za prisluškivane razgovore, na čijem čelu je Janeva bila od osnivanja pre pet godina, rasformirano je nakon što je krajem leta prošle godine osumnjičena u slučaju “Reket” i stavljena u pritvor.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here