Podstaknuta mnoštvom propalih izlazaka s muškarcima, 49-godišnja Hoad se odlučila na poseban korak. U katoličkoj crkvi staće na ludi kamen sa svojim zlatnim retriverom Loganom.
Sudbonosno da izgovoriće pred 20 zvanica te će nositi poseban venčani prsten, dok će njen pas nositi specijalno odelo skrojeno za njega. Kum i kuma na večanju će biti Ajax i Bear, dva haskija njene najbolje prijateljice.

Nakon toga planira da odu na medeni mjesec s Loganom te će posetiti i pet friendly hotel. Hoad se ranije verila dva puta, ali je oba puta venčanje otkazano. Nakon toga se okušala u izlascima te je u vremenskom periodu u šest godina izašla 220 puta i nije imala sreće.

Mislila sam da je zato najbolje da se udam za Logana. On me nikada ne napušta, kao ni ja njega. Neki misle da sam luda, ja mislim da je ovo sasvim normlano – rekla je Hoad.

Iako su mnogi šokirani njenom odlukom, ona nije prva osoba koja se udala za svog psa. Pre nje je to učinila Wilhelmina Callaghan koja se udala za svog psa 2009. godine. Upravo je taj slučaj inspirisao bivšu manekenku da se uda za Logana.

2 COMMENTS

  1. Potpuno normalno. Sta tu ima cudno? Nijedan konj joj ne odgovara ili ovan,magarac,som,tako da je logicno udati se za psa u katolickoj crkvi. Svestenik blagoslovi,upise ih u crkvene knjige,jer kad postanu roditelji da moze dete da se krsti u crkvi,a ne posle na vrat na nos da jure. Nek su zivi I zdravi mladenci. Na zalost ja sam se ozenio samo zenom,ali bio sam vrlo blizu da se ozenim sa nekim stukama ali I ovcama I zecicama. Mada nije lose ni ovo ispalo.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here