Zadruga Official - YouTube/PrintScreen
Zerina Hećo

Bivša učesnica rijalitija “Zadruga” Zerina Hećo sreću je pronašla pored bogataša Karlosa, kojeg je nedavno pokazala javnosti.

Zerina je od svog supruga navodno na poklon dobila kuću na Grčkom ostrvu Mikonos vrednu vrtoglavih 1.200.000 evra, a u njoj će napraviti gala svadbu.

– Dugo nisam videla da se neko toliko voli kao što je slučaj sa Zerinom i Karlosom. On je bogat i ne štedi kada su u pitanju pokloni za Zerinu, jer je iskreno voli i ništa mu nije teško da uradi za nju. Za rođendan joj je poklonio sat marke roleks kojih ima samo 10 na svetu, a sada je dobila i vilu na Mikonosu vrednu 1.200.000 evra. Zerina je zbog njega čak promenila i ime, pa se sada zove Atena Zerina Kandola. Kako sam čula u kući u Atini pravi studio gde će snimati pesme. Prave svadbu o kojoj mnogi mogu samo da maštaju, biće iz tri dela, jer treba da ispoštuju tri kulture – otkrio je izvor blizak Zerini Hećo.

Zerina je aktivna na društvenim mrežama, a mnogima je zapalo za oko luksuz u kom uživa, te se oglasila i odgovorila hejterima na prozivke.

– Za sve dušebriznike, ne sekirajte se i mirno spavajte, sponzora nemam, ali muža imam. Hvala na divnim porukama u kojima vređate mene kao ličnosti, samo mi nije jasno kako ne znate da čitate ime i prezime nečijeg profila, te sam jako zabrinuta za vas. Ostalima hvala na ljubavi. Nadam se da je misterija rešena – napisala je Zerina nedavno na Instagramu.

Zerina Hećo

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here