Foto: MN Press
Marko Vešović

Marko Vešović, povremeni crnogorski reprezentativac i bivši igrač Crvene zvezde, ostao je bez ugovora u Legiji zbog ispada supruge Tamare u javnosti!

Barem tako pišu poljski mediji koji navode da klub neće produžiti ugovor Vešoviću zbog toga što je Tamara dva dana ranije isprozivala Legiju.

Vešović je prošle godine doživeo tešku povredu kolena na meču protiv Slaska, pa je oporavak bio težak i dug, a trenutno je u rezervnom timu.

– Kada se najbolji fudbaler povredi zato što daje 101% klubu, a vi ga ostavite samog u invalidskim kolicima kada putuje na operaciju u Francusku – da li je to porodica? Kada mu kažete da vi ne možete da pokrijete troškove operacije i rehabilitacije, da li je to familija? Kada mu kažete da prekine oporavak i hitno se vrati u klub iako nije spreman ni 80% zato što vi nemate doktora, da li je to familija? Kada mu kažete da prvo mora da igra četvrtu ligu, u blatu, kako bi se izborio za prvi tim, kada ga ne poštujete i ne date mu da igra ni minut, da li je to familija – zapitala se gospođa Vešović.

Klub je reagovao tako što je definitivno odlučio da ne produži ugovor sa Vešovićem, iako mediji ističu da bi dobio novi da nije bilo Tamarinog ispada.

– Primer Marka Vešovića je savršena demonstracija kako možete za jedno veče pokvariti ono na čemu ste dugo radili. Dok neozbiljne optužbe njegove supruge nisu ugledale svetlost dana sve je nagoveštavalo da će Vešović ostati u Legiji. To su svi želeli, međutim navodi, uglavnom neosnovani, su promenili tu odluku. Legija je ovim potezom pokazala da ne dozvoljava nikome da je vređa i da to prođe nekažnjeno – stoji u tekstu poljskih medija.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here