EPA/Andy Rain

Keni Gos, bivši partner Džordža Majkla, sa kojim je bio u 13-godišnjoj vezi, vodio je pravnu bitku protiv porodice pevača zbog milionskog nasledstva koje je ostavio nakon svoje smrti 25. decembra 2016.

On smatra da pevač nije bio pri zdravom razumu kada je sastavljao testament i sada zahteva naknadu od 15.000 funti mesečno, uprkos činjenici da su u vreme njegove smrti već bili razdvojeni.

Gos, koji je Majkla upoznao 1998. godine, u to vreme je radio kao trgovac umetninama, sada tvrdi da je tokom godina njihove veze karijeru morao da ostavi po strani, što ga je, prema njegovim rečima, učinilo finansijski zavisnim od pevača.

Istina je da ni partner Džordža Majkla u vreme njegove smrti, Fadi Favaz, nije dobio ništa od nasledstva, a radi se o sumi od 97,6 miliona dolara koje su nasledili njegove sestre i otac.

Od pevačeve smrti, Favaz ne diže glavu. Upravo je on pronašao Majkla mrtvog u krevetu koji su godinama delili i to je bilo nešto što nije mogao lako da prebrodi. Od tada frizer više nije isti. Otkako su ga rođaci pevača izbacili iz kuće u kojoj je sa njim živeo u Londonu, on živi u različitim motelima, pa čak i na ulici. Čini se da bi mogao imati problema i sa drogom, pa je njegova situacija veoma složena i pre nekoliko meseci je uhapšen.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here