Foto: MN Press
Bogdan Obradović

Najbolji teniser sveta Novak Đoković, zbog problema sa vizom i odluke australijeskih vlasti da mu ne dozvoli ulazak u zemlju, nije mogao da brani titulu na Australijan openu koju je ove godine osvojio Rafael Nadal. 

Tako brojni sportski radnici analiziraju i govore o svim dešavanjim pre, posle i tokom turnira, a poslednji u nizu koji se oglasio jeste nekadašnji selektor reprezentacije Srbije, Bogdan Obradović, koji smatra da su organizatori prvog grend slema učinili sve kako bi Rafael Nadal stigao do rekorda i osvojenog 21. trofeja na najvećim turnirima.

– Igra nije poštena. Vekovima su lagali, pa su nastavili sa tradicijom laži, prevare i montiranjem da ceo svet misli da su oni šampioni, a zapravo nisu. Sklonili su Novaka u momentu kada je najjači, sa tri grend slema i jednim finalom u prošloj sezoni. To dokazuje da je najbolji svih vremena. A oni mu nisu dali da igra i izmislili su glupe razloge da bi praktično dali trofej Nadalu – rekao je Obradović, a prenosi Informer.

Potom je na slikovit način objasnio kako Novak može da se zadrži na prvom mestu ATP liste i potom osvoji dovoljno Grend slemova da uđe u istoriju.

– Savetujem mu jedno naše tradicionalno oružje – glogov kolac! Time smo ubijali vampire. Novak treba da “smisli” svoj glogov kolac i jednom za sva vremena ostavi vampire u pećini, gde i treba da budu – izjavio je nekadašnji selektor Srbije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here