Printscreen
Mina Lazarevic

Solista baleta Narodnog pozorišta u Beogradu Goran Stanić pre pet godina u medijima je označen kao nasilnik zbog toga što je navodno pretukao svoju bivšu suprugu Minu Lazarević, nakon čega je pucao iz vatrenog oružja kroz prozor stana na Zvezdari.

Glumica je nedavno gostovala na jednoj televiziji gde je ponovo pričala o svom razvodu i bračnim problemima. Novinari su odlučili da stupe u kontakt sa Goranom i čuju i njegovu stranu priče.

– Ćutao sam pet godina zbog dece. Ona je sada počela ponovo da preteruje i priča o nasilju koje se nije desilo. Kad sam završio u Centralnom zatvoru, mesec dana je trajala istraga i tužilaštvo mi je tada ponudilo nagodbu. Ponudili su mi da u zamenu za smanjenje kazne zbog posedovanja oružja priznam da sam verbalno napao suprugu – objašnjava Goran za “Kurir”.

Stanić kaže da je danas u korektnim odnosima s bivšim suprugom.

– Osuđen sam na godinu dana kućnog zatvora. Mina i ja danas imamo normalan odnos i dogovaramo se oko dece. Nije mi jasno što me i dalje razvlači po medijima. Našli su mi oružje i to neću da poreknem. Platio sam za svoju grešku. Naravno da nisam pucao na nju, niti sam je udario – tvrdi Goran.

Lazarevićeva i Stanić venčali su se 2008. godine i imaju dvoje dece, koja nisu bili u stanu kada se incident dogodio. Glumica ima i sina iz prvog braka.

– Mina treba u medijima da priča o svom poslu, ulogama… Ona je odlična glumica – priča solista baleta nacionalnog teatra.

Goran kaže da nije krivac za krah njihovog braka, ali da o toj temi neće sada da govori.

– Zašto bi meni uopšte ponudili nagodbu ukoliko su imali čvrste dokaze? Danas bih, da je sve tako kako se piše, verovatno sedeo u zatvoru. S mojim hobijem i oružjem je gotovo. Naučio sam dobro tu lekciju – zaključuje Stanić.

Podsetimo, u avgustu 2015. mediji su danima izveštavali o nasilju koje je preživela glumica. Drama između njih dvoje počela je u petak, a nastavila se sutradan, kada je Mina s decom otišla kod kume na Novi Beograd. Navodno, Stanić je iz automatske puške pucao kroz prozor kada je shvatio da supruga neće da se vrati u njihov dom, a policija je došla po prijavi stanara i uhapsila ga.

Mina Lazarević je, kako su tada pisali svi mediji, tvrdila da su se Goran i ona samo svađali.

– On nije bio nasilan prema meni. Te večeri smo se posvađali, došlo je do bračnih razmirica, ali nikakve tuče nije bilo – izjavila je svojevremeno glumica na saslušanju u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here